Philips Scheerkop reiniger
Philips Scheerkop reiniger

Philips Scheerkop reiniger

Reiniging van de scheerkoppen zorgt niet alleen voor een frisse geur.

Ook zorgt de Philips reinigingsspray ervoor dat de scheerkop goed gesmeerd blijft.

€ 7,95
incl. 21% BTW
Klik en Bestel
Artikelomschrijving

Philips Scheerkop reiniger

Gaat u de scheerhoofden van uw Philips scheerapparaat vervangen? Om een extra glad scheerresultaat te behouden is het belangrijk dat u het scheerapparaat goed onderhoud. Met goed onderhouden bedoelen wij de scheerkop regelmatig reinigen en smeren met de daarvoor bestemde reinigingsspray van Philips.

Extreem glad scheerresultaat

Reiniging van de scheerkoppen zorgt niet alleen voor een frisse geur. Ook zorgt de Philips reinigingsspray ervoor dat de scheerkop goed gesmeerd blijft. Hierdoor houdt u een langere tijd een glad scheerresultaat. Bent u op zoek naar een product om uw scheerkoppen grondig te reinigen? Dan is de reinigingsspray van Philips de oplossing. Deze reinigingsspray kan gebruikt worden op ieder elektrisch scheerapparaat.

Gebruik advies

Wij adviseren om de scheerkop iedere week te reinigen. Hierdoor behoudt u het beste scheerresultaat en blijven de scheermesjes scherp. Wanneer u de scheerkop gaat reinigen is het belangrijk dat u de scheerhoofden uit de scheerkophouder haalt. Alle onderdelen kunt u afspoelen met warmwater. Hierna kunt u de scheerkoppen en houder reinigen met Philips reinigingsspray. Het is belangrijk dat u de scheerkoppen en houder even laat drogen en deze daarna weer in elkaar zet.

Compacte verpakking

De Philips scheerkop reiniger wordt geleverd in een compacte verpakking. De capaciteit van het flesje is 100 ml. U kunt hierdoor de reinigingsspray eenvoudig in uw toilettas bewaren of meenemen op reis.

Philips scheerkop reiniger via HQ8.nl

De Philips scheerkop reinigingsspray is uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 17.00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd met Post NL. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

Heeft u vragen over de reiniging van uw Philips scheerapparaat? Of wilt u meer informatie over de Philips reinigingsspray? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@hq8.nl.

Lees meer
Specificaties
  • Philips
  • 531.1.002
  • 8710103101406